kontakt  I  impressum


hem  I   profil  I   team  I   projekt  I   galleri  I   nätverk konst&kultur  I  economics

 
visual arts     film och mediaprojekt     musik

Agent / coaching för etablerade konstnärer


målare:Gérard  Gaston Muguet:

Efter flera års utbildning och praktik inom grafik och traditionell  visual  arts   har  Gerard  som bor i Dordogne  Frankrike  ägnad sitt liv åt  måleri och ritning sedan över 50 år.  Hans målningar  som är rika på intensiva färger och abstrakta former reflekterar världen djupt i vårat  innersta med relationer till archetyperna.Taimi Borg:

Taimi bor på Öland och  skapar unik Naturmåleri som kommer inifrån. Hennes målningar är inte avbildningar utan tolkningar av naturens skiftningar.
www.taimiborg.se
Uwe Tabatt:


Uwe Tabatt är en berlinare och hans arbeten ligger mellan formaten bild och skulptur. Berlins skyline är en återkommande inspirationskälla i hans arbeten.www.uwetabatt.de/tabatt-start/Start.html
Helena Adolfsson:

Kommer från Uppsala och lever sedan länge i Kvikkjokk / Norrbotten. Hon manifesterar sin underbara omgivning med fascinerande bilder med ett spel av ljus och färg.

www.helenaadolfsson.se


andra konstformer:
Kristof Mascher:

Kristof är en utlandssvensk som har bott i Berlin och Frankrike / Dordogne i över 20 år. Efter mer än 25 år av professionell erfarenhet som konsthantverkare för läder har han upptäckt det udda materialet fiskläder som han arbetar in i sina fascinerande väskor och bälten.

www.fischleder-kreationen.com
Chris Leandro:

Chris kommer från england men bor i Frankrike / Dordogne sedan över 30 år. Han skapar otroligt fina skulpturer och andra arbeten i metall. Allt från Dinousaurier i realstorlek till finstrukturerade byster.www.chris-leandro.fr
Frederik Schulz:

Fredrik bor och arbetar i Berlin sedan 5 år tillbaka. Fokus i hans verk är att skapa storskaliga 360° panoramabilder. De får sedan en konstnärlig finish och trycks på textil där slutresultatet sträcks på canvas. Genom att förändra vissa detaljer och segment I bilderna blir verkligheten förändrad och bilden får en pittoresk touch. .www.pan-o-rama.de

   Ben de Biel:

Ben de Biel är en av Berlins levande legender. Han var grundaren till Club Maria och har med sin kamera under många år dokumenterat de mest spännande förändringarna av Berlin. Han har med hjälp av sin kamera lyckats fånga själen och de mest uppseendeväckande förändringarna under denna period.


www.bendebiel.comCopyright © 2016 brandinavia