kontakt  I  impressum


hem  I   profil  I   team  I   projekt  I   galleri  I   nätverk konst&kultur  I  economics

 profil

brandinavia är en agentur som specialiserar sig på kommersiell marknadsföring av varumärken inom den kreativa och livsstilsorienterade marknaden (mode, musik, sport- och fritidsartiklar etc.) Vi erbjuder dessutom ett internationellt och erfaret nätverk inom media, kommunikation och kultur för artister och kulturrelaterade projekt med huvudsaklig fokus på Berlin.

brandinavia skapar tillsammans med er ett skräddarsytt paket med de rätta samarbetspartner och kontakter ni behöver för att nå ert mål. I förlängningen är vi redo att skapa en bredare och mer omfattande kommunikationsstrategi för ert projekt eller varumärke.  brandinavia fokuserar även på innovativ konsultation och förtestning av nya kulturrelaterade produkter och varumärken. Vi hjälper till att ta fram den slutgiltiga produktplaceringen för att just er produkt skall nå sin tilltänkta målgrupp. Vi hjälper våra klienter att ta del av nya trender samt etablerade värden i sina produkter och strategier.

 

filosofi

Vårt mål är ett internationellt utbyte av idéer, visioner och erfarenheter.
brandinavia värderar ett socialt företagande. Vårt mål är att välkomna ansvarstagande, likväl som att uppmuntra positiv kraft genom alla våra antaganden och med våra involverade uppdragsgivare. Vi erbjuder och förmedlar expertis som stöd i miljöstrategiskt arbete och agerar efter csr principen. (corporate social responsibility)  

 

vision

brandinavia är beslutsam i att bli en av Europas ledande nätverksspeciallister inom marknadsföring av kultur och kulturrelaterade produkter. Vårt team av medarbetare med varierade och kvalificerade yrkesbakgrunder tillhandahålls till våra kunder genom en personlig och skräddarsydd service.

brandinavia lever i det internationella utbytet mellan människor, oavsett tro, seder eller ursprung. På detta sätt vill vi bidra med att föra kultur från olika ursprung vidare. Konst och kultur är vårt universella språk och bidrar till att göra jorden en bättre plats.

"Connect to grow" ......with responsibility

 
Copyright © 2016 brandinavia